Meteor

Hófúvásra és havazásra figyelmeztetnek Csongrád-Csanádban

Hófúvásra és havazásra figyelmeztetnek Csongrád-Csanádban

2021. február 11., csütörtök
Hófúvásra és havazásra figyelmeztetnek Csongrád-Csanádban

Az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzése szerint az erős szél veszélye miatt Baranya, Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyében másodfokú, a fővárosban, Pest, Bács-Kiskun és Hajdú-Bihar megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.

Hófúvás miatt Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében másodfokú, Budapesten, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Fejér, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Somogy, Tolna, Veszprém és Zala megyében elsőfokú figyelmeztetés él.

Havazás miatt Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád-Csanád, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést.

Az előrejelzés szerint csütörtökön a hőmérséklet folyamatosan csökken, napközben már országszerte fagyni fog, 0 és mínusz 6 Celsius-fok közötti értékek valószínűek, késő este mínusz 12 és mínusz 5 fok között alakul a hőmérséklet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.