/

Gyalogost gázolt egy kerékpáros Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a sértett február 1-jén 19 óra körül Szegeden, az Ortutay utcában a járdán futott a Vértó irányába, amikor egy ismeretlen kerékpáros személy – az úttestről felkanyarodva – elütötte. A futó elesett, és megsérült.

A baleset okozója egy körülbelül 180-185 centiméter magas, átlagos testalkatú, 50-60 év közötti férfi, aki megállt, a meggyőződési kötelezettségének eleget tett, majd távozott a helyszínről. A későbbi vizsgálat során kiderült, hogy a sértett 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrség kéri a baleset okozóját, illetve azokat a szemtanúkat, akik a fenti eseményt látták, esetleg felvételt készítettek róla, valamint érdemleges információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatosan, hogy jelentkezzenek a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Videó!
Előző sztori

Nincs változás, marad a tavasz

Következő sztori

Tanácsokat ad Kübekháza polgármestere az orvosnak, hogyan adja be az oltást!