“Új por” miatt beszélhet butaságokat Ujhelyi István egy szegedi képviselő szerint

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tömör, nem is akármilyen kommentben fejezte ki véleményét Ujhelyi István mondandójáról Német Ferenc. Rákérdeztünk!

A történet annyi, hogy Ujhelyi István tartott egy online “sajtótájékoztatót” szombaton, amelyen közölte, hogy “az egységes európai oltási bizonyítvány részleteiről vár válaszokat a magyar kormánytól” is. Ebben a videóban érzékeltette az MSZP-s politikus azt is, hogy

szerinte az MSZP hatására kezdi komolyan venni a feladatát a magyar kormány

– járványkérdésekben.

Ezt a hírt kommentálta Német Ferenc, a Demokrata közösségi oldalán. Mégpedig nem is akárhogy:

Felhívtuk a szegedi jobboldali padsorban ülő képviselőt, mert kíváncsiak voltunk arra, mit értett a kommentje alatt egészen pontosan. Német azt mondta, igazából már megbánta, hogy ilyen szöveget írt “a nyilvánvaló butaságokra, amelyeket Ujhelyi összebeszélt“.

– Sokat dolgoztam, ezért jól ismerem az éjszakát, és annak árnyoldalait is, illetve azokat az embereket, akik valamilyen szenvedélybetegséggel – drog, alkohol, vagy más – küzdenek. Az egykor még lendületes, vidám, jó kiállású, gyors észjárású Ujhelyi István mára döbbenetesen hasonlít ezekre a szerencsétlenekre: mind megjelenésében, mimikájában, mind szellemi értelemben – magyarázta Német, aki letörölni nem akarta ugyanakkor a kommentjét, mert szerinte az sem lenne etikus, de ma már nem ezt írná, hanem egyértelműbben fogalmazna – közölte.

Előző sztori

Férfi kézilabda-vb: szabadtéren edzett a magyarok csoportellenfele

Következő sztori

Rangadót játszik a Falco ellen a Szedeák

Legutóbbi hasonló cikkek