Politika

"Új por" miatt beszélhet butaságokat Ujhelyi István egy szegedi képviselő szerint

"Új por" miatt beszélhet butaságokat Ujhelyi István egy szegedi képviselő szerint

2021. január 10., vasárnap
"Új por" miatt beszélhet butaságokat Ujhelyi István egy szegedi képviselő szerint

A történet annyi, hogy Ujhelyi István tartott egy online "sajtótájékoztatót" szombaton, amelyen közölte, hogy "az egységes európai oltási bizonyítvány részleteiről vár válaszokat a magyar kormánytól" is. Ebben a videóban érzékeltette az MSZP-s politikus azt is, hogy

szerinte az MSZP hatására kezdi komolyan venni a feladatát a magyar kormány

- járványkérdésekben.

Ezt a hírt kommentálta Német Ferenc, a Demokrata közösségi oldalán. Mégpedig nem is akárhogy:

Felhívtuk a szegedi jobboldali padsorban ülő képviselőt, mert kíváncsiak voltunk arra, mit értett a kommentje alatt egészen pontosan. Német azt mondta, igazából már megbánta, hogy ilyen szöveget írt "a nyilvánvaló butaságokra, amelyeket Ujhelyi összebeszélt".

- Sokat dolgoztam, ezért jól ismerem az éjszakát, és annak árnyoldalait is, illetve azokat az embereket, akik valamilyen szenvedélybetegséggel - drog, alkohol, vagy más - küzdenek. Az egykor még lendületes, vidám, jó kiállású, gyors észjárású Ujhelyi István mára döbbenetesen hasonlít ezekre a szerencsétlenekre: mind megjelenésében, mimikájában, mind szellemi értelemben - magyarázta Német, aki letörölni nem akarta ugyanakkor a kommentjét, mert szerinte az sem lenne etikus, de ma már nem ezt írná, hanem egyértelműbben fogalmazna - közölte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.