/

Tovább írhatják a verseket a szegedi egyetemisták

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
"Tiszta szívvel" címmel hirdetett verspályázatot a Szegedi Tudományegyetem Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság Kulturális Irodája a 2020/2021-es tanév őszi félévében a nappali tagozatos hallgatók számára.

A Kulturális Iroda március 15-ig meghosszabbítja a „Tiszta szívvel” című egyetemi verspályázat beküldési határidejét.

A pályázatra – bárminemű műfaji vagy formai megkötés nélkül – olyan verset várnak, amelynek címe azonos József Attila 1925-ben Szegeden publikált Tiszta szívvel című versének címével. A pályázó által írt mű egyaránt lehet személyes újraértelmezés, illetve az eredeti szöveg gondolatvilágától teljesen független alkotás is.

Egy pályázó egy verssel jelentkezhet, amelynek terjedelme maximum 2 gépelt oldal (12-es betűméret, 1-es sorköz). A 2 oldalnál hosszabb verseket a bírálók automatikusan kizárják a versengésből. A pályázat jeligés, a szerző adatait (név, kar, szak, évfolyam, telefonszám, e-mail, Neptun-kód) külön lezárt borítékban kell a pályaműhöz mellékelni.

Díjazás:

I. díj: 30 000 Ft
II. díj: 25 000 Ft
III. díj: 15 000 Ft

A leadás helyszíne: SZTE NKI Kulturális Iroda (Dugonics tér 13.) Tel.: 544-045 vagy e-mailben a tajti.gabriella@szte.hu címre.

(Forrás: SZTE)

Előző sztori

Tapasz válthatja ki a koronavírus elleni oltást!

Következő sztori

Áll a szemét a Búvár-tóban a pláza mögött

Legutóbbi hasonló cikkek