Egyetem

Több mint 380 szakkal csábítja a fiatalokat az SZTE

Több mint 380 szakkal csábítja a fiatalokat az SZTE

2021. január 14., csütörtök
Több mint 380 szakkal csábítja a fiatalokat az SZTE

A Szegedi Tudományegyetem mind a 12 kara meghirdette online nyílt napját, hiszen a pandémiás helyzet miatt idén így a legbiztonságosabb az érdeklődők tájékoztatása. Az egyetem 12 kara több mint 380 szakon kínál lehetőséget a továbbtanulásra nappali, levelező és távoktatás tagozaton a 2021/2022-es tanévtől.

Az internetes felületeken a karok lehetőséget biztosítanak az általános tájékozódásra, az egyetem képzési kínálatának megismerésére, ugyanakkor a résztvevők informálódhatnak – többek között – a hallgatók tanulmányait segítő ösztöndíjakról, a nyelvtanulási-, sportolási-, esélyegyenlőségi-, szabadidős-, tehetséggondozási- és karrierlehetőségekről, valamint az SZTE nemzetközi ösztöndíjairól. Első kézből informálódhatnak tehát a követelményekről, de hallhatnak a színes hallgatói élet sokrétűségéről is. Kérdéseiket is feltehetik online a karok képviselőinek.

A kari nyílt napok időpontjai és bővebb információ ide kattintva elérhető.

A Szegedi Tudományegyetem az Online Educatio Kiállításon is részt vesz január 21-23. között. Így akik szeretnének még információkat gyűjteni, megtehetik ezen az online eseményen is,erre a linkre kattintva.

A Szegedi Tudományegyetem központi Online Nyílt Nappal is készül január 28-án, ahol a képzéseken kívül a kollégiumokkal, a hallgatói juttatásokkal, és a felvételi eljárással kapcsolatban felmerülő kérdéseiket is feltehetik az érdeklődők. Február 6-án pedig a szülőket szólítja meg az intézmény az Online Szülői Értekezleten.

Addig is számos információ várja a leendő hallgatókat azSZTE online nyílt nap weboldalán. A továbbtanulásra készülő diákok tájékoztatása mellett, a „Nyílt Nap” weboldal célja az is, hogy a középiskolai vezetők, osztályfőnökök, pályaválasztási tanácsadók és minden érdeklődő szaktanár számára is lehetséges legyen az egyetemi képzésekre vonatkozó részletes információk beszerzése.

(Forrás: SZTE)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.