Krimi

Tévét és pénzt zsákmányolt Sándorfalván egy gödöllői tolvaj

Tévét és pénzt zsákmányolt Sándorfalván egy gödöllői tolvaj

2021. január 11., hétfő
Tévét és pénzt zsákmányolt Sándorfalván egy gödöllői tolvaj

A megalapozott gyanú szerint a gödöllői férfi január 1-jén este ment be a belvárosban lévő egyik közintézménybe. Az épületben kutatást végzett, majd onnan projektort és tévét vitt el, csaknem háromszázezer forint értékben. Pár nappal később pedig egy családi ház udvarán parkoló autóból vett ki készpénzt, valamint két headsetet, ezután távozott.

A nyomozás során beszerzett információk alapján a terület körzeti megbízottai rövid időn belül azonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható férfit, akit Sándorfalván elfogtak és a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. Vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Kihallgatását követően a nyomozók a feltételezett elkövetőt őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen kezdeményezték letartóztatását is.

A rendőrök a megtartott kutatások során lefoglalták a műszaki cikkeket és visszaadták azokat a tulajdonosoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.