Tévét és pénzt zsákmányolt Sándorfalván egy gödöllői tolvaj

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 25 éves férfit, aki készpénzt, valamint műszaki cikkeket tulajdonított el Sándorfalván. Eljárás indult ellene - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a gödöllői férfi január 1-jén este ment be a belvárosban lévő egyik közintézménybe. Az épületben kutatást végzett, majd onnan projektort és tévét vitt el, csaknem háromszázezer forint értékben. Pár nappal később pedig egy családi ház udvarán parkoló autóból vett ki készpénzt, valamint két headsetet, ezután távozott.

A nyomozás során beszerzett információk alapján a terület körzeti megbízottai rövid időn belül azonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható férfit, akit Sándorfalván elfogtak és a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. Vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Kihallgatását követően a nyomozók a feltételezett elkövetőt őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen kezdeményezték letartóztatását is.

A rendőrök a megtartott kutatások során lefoglalták a műszaki cikkeket és visszaadták azokat a tulajdonosoknak.

Előző sztori

Rendőrök mentettek életet Szentesen

KÉPGALÉRIA
Következő sztori

Megépítették Szeged első hóemberét idén