Sport

Rangadót játszik a Falco ellen a Szedeák

Rangadót játszik a Falco ellen a Szedeák

2021. január 10., vasárnap
Rangadót játszik a Falco ellen a Szedeák

A Naturtex-SZTE-Szedeák hétmeccses bajnoki veretlenségi sorozata kedden, Oroszlányban egy hosszabbításos drámát követően véget ért, az OSE a ráadásban 98-95-re győzött. Az élet természetesen a vereség után sem állt meg, Szrecsko Szekulovics vezetőedző a hét közepétől már a következő feladatra készíti fel a fiúkat. Ráadásul ennél komolyabb kihívás nem is
várhatna a csapatra, vasárnap este az Újszegedi Sportcsarnokban19 órától ugyanis a 2019-es bajnok Falco lesz a Szedeák vendége.

- Hat nap alatt a harmadik idegenbeli meccsünket játszottuk, és a Sopron-SzékesfehérvárOroszlány túra törvényszerű holtpontja Oroszlányban, az első félidőben jött ki, nem volt meg bennünk az az energia, ami a korábbi mérkőzéseken jellemezte a csapatot – mondta KerpelFronius Gáspár, a Szedeák irányítója.

– Sajnáljuk, hogy véget ért a nagy szériánk, és
szeretnénk minél előbb egy új sorozatot nyitni. A Falco ellen nem szabad olyan tompán kezdenünk, mint Oroszlányban, sokkal inkább az Alba ellen látott első félidőre lenne szükség. Biztos vagyok abban, hogy futós, fizikális meccs lesz. A szombathelyieket egyébként is
mindig nagyon nehéz legyőzni, de ebben a szezonban már bebizonyítottuk, hogy bármelyik csapattal szemben van esélyünk a győzelemre, így vasárnap is bravúrban reménykedünk – zárta gondolatait Kerpel-Fronius Gáspár.

A találkozót 19 órától az M4 Sport+ (a Duna World csatorna helyén található) élőben közvetíti a meccset, a kommentátor Varga Ákos lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.