Rangadót játszik a Falco ellen a Szedeák

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az M4 Sport+ élőben közvetíti a meccset.

A Naturtex-SZTE-Szedeák hétmeccses bajnoki veretlenségi sorozata kedden, Oroszlányban egy hosszabbításos drámát követően véget ért, az OSE a ráadásban 98-95-re győzött. Az élet természetesen a vereség után sem állt meg, Szrecsko Szekulovics vezetőedző a hét közepétől már a következő feladatra készíti fel a fiúkat. Ráadásul ennél komolyabb kihívás nem is
várhatna a csapatra, vasárnap este az Újszegedi Sportcsarnokban19 órától ugyanis a 2019-es bajnok Falco lesz a Szedeák vendége.

– Hat nap alatt a harmadik idegenbeli meccsünket játszottuk, és a Sopron-SzékesfehérvárOroszlány túra törvényszerű holtpontja Oroszlányban, az első félidőben jött ki, nem volt meg bennünk az az energia, ami a korábbi mérkőzéseken jellemezte a csapatot – mondta KerpelFronius Gáspár, a Szedeák irányítója.

– Sajnáljuk, hogy véget ért a nagy szériánk, és
szeretnénk minél előbb egy új sorozatot nyitni. A Falco ellen nem szabad olyan tompán kezdenünk, mint Oroszlányban, sokkal inkább az Alba ellen látott első félidőre lenne szükség. Biztos vagyok abban, hogy futós, fizikális meccs lesz. A szombathelyieket egyébként is
mindig nagyon nehéz legyőzni, de ebben a szezonban már bebizonyítottuk, hogy bármelyik csapattal szemben van esélyünk a győzelemre, így vasárnap is bravúrban reménykedünk – zárta gondolatait Kerpel-Fronius Gáspár.

A találkozót 19 órától az M4 Sport+ (a Duna World csatorna helyén található) élőben közvetíti a meccset, a kommentátor Varga Ákos lesz.

Előző sztori

“Új por” miatt beszélhet butaságokat Ujhelyi István egy szegedi képviselő szerint

Következő sztori

Jövő hétvégén komoly mínuszok jönnek