Videó!

Nem aprózta el a szentesi drogtermesztő

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szentesi rendőrök elfogtak egy helybeli férfit, aki a gyanú szerint marihuánát termesztett, valamint ismerőseinek is értékesített belőle. Kábítószer-kereskedelem miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A nyomozás során beszerzett információk szerint a 30 éves gyanúsított az utóbbi években rendszeresen értékesített marihuánát ismerősi körében. A rendőrök január 11-én reggel tartottak kutatást a férfi lakóhelyén.

A szemle során az ingatlan egy külön erre a célra berendezett helyiségében 44 tő kendergyanús növényt, illetve az azok termesztéséhez szükséges eszközöket és berendezéseket találtak. Ezenkívül dobozokba csomagolva 424 gramm növényi törmeléket is lefoglaltak a nyomozók. Az elsődleges szakértői vélemény megállapította, hogy a talált növények, valamint azok őrleményei kábítószernek minősülnek.

A rendőrök a férfit elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene kínálással, átadással, forgalomba hozatallal, kereskedéssel elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon.

Előző sztori

A tervek szerint tartják meg az érettségit

Következő sztori

Hazugságokat terjesztenek a SzegedMa főszerkesztőjéről Szegeden (is)!