Megölte két ismerősét egy férfi Szegeden! FRISSÍTVE!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megölte két ismerősét egy férfi Szegeden. A rendőrök rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A férfire január 6-án 20 óra után figyeltek fel a körzeti megbízottak a belvárosban és a kijárási tilalom megszegése miatt igazoltatták. A rendőröknek feltűnt a férfi zavart viselkedése, illetve, a ruházatán lévő vérszennyeződés. Kérdőre vonták, ekkor elmondta, nem sokkal korábban megölte két ismerősét.

A Szegedi Rendőrkapitányság egyenruhásai a megadott adatok ellenőrzése során megállapították, hogy a feltételezett elkövető egy szegedi kiserdőben bántalmazta, ezután késsel olyan súlyosan megsebesítette a férfiakat, hogy mindketten a helyszínen meghaltak.

A nyomozók a 31 éves Ó. Györgyöt elfogták, előállították, őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását. Ellene több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

FRISSÍTVE:

A kettős gyilkosság Újszegeden, a Szegedi Csillagvizsgáló közelében, egy erdős területen történt. A közelben dolgozók szerint az egyik áldozat már évek óta a kiserdőben élt, általában másokkal együtt. A fák között hulladékból emelt két bódé áll, a környékükön használati tárgyak, a fák között kifeszített kötélen száradó ruhákkal. Csütörtök délelőtt a helyszínelést követően a földön csupán egy véres takaró jelezte, hogy korábban ott bűncselekmény történhetett.

Előző sztori

114 újabb fertőzöttet azonosítottak Csongrád-Csanádban

Következő sztori

Új szakaszába lép az oltási program

Legutóbbi hasonló cikkek