Meglepetést remél a világbajnokságon Bánhidi Bence

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
VIDEÓ
Koppenhága, 2019. január 16. Bánhidi Bence (b) és az egyiptomi Ahmed el-Ahmar a német-dán közös rendezésû férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének 4. fordulójában játszott Magyarország - Egyiptom mérkõzésen Koppenhágában 2019. január 16-án. MTI/Illyés Tibor

Jövő pénteken kezd a válogatott Egyiptomban.

Karácsony után rögtön munkába állt a magyar férfikézilabda-válogatott és a kétnapos szilveszteri szabadságot leszámítva folyamatosan készül Győrben a január 15-én kezdődő világbajnokságra. A munka nem zavartalan, mivel a szlovákok ellen tervezett két meccset az ellenfélnél talált pozitív koronavírustesztek miatt nem tudják lejátszani, így csak a vb-n lépnek pályára, ráadásul Ligetvári Patrik sem tarthat a csapattal, ő a koronavírus-fertőzés után még nem kapott versenyengedélyt.

Szerencsére a négy szegedi válogatott (Bánhidi Bence, Mikler Roland, Bodó Richárd és Rosta Miklós) egészséges és várhatóan mindannyian utaznak is Egyiptomba. A csütörtöki edzések után Bánhidi Bence nyilatkozott a vb-esélyekről.

VB-MENETREND

A magyar válogatott január 15-én a Zöld-foki-szigetek ellen kezdi meg a világbajnoki küzdelmeket, majd Uruguay és Németország ellen lép pályára. Ha a csoportban egy csapatot megelőz, akkor a középdöntőben folytathatja január 21-én. A válogatottban Mikler Roland, Bodó Richárd, Bánhidi Bence és Rosta Miklós képviseli a MOL-Pick Szegedet.

Előző sztori

Debrecenben bevezették az egyórás mobiljegyet

Következő sztori

Gyermekrajzokat vár a közútkezelő

Legutóbbi hasonló cikkek