Sport

Meglepetést remél a világbajnokságon Bánhidi Bence

Meglepetést remél a világbajnokságon Bánhidi Bence

2021. január 8., péntek
Meglepetést remél a világbajnokságon Bánhidi Bence

Karácsony után rögtön munkába állt a magyar férfikézilabda-válogatott és a kétnapos szilveszteri szabadságot leszámítva folyamatosan készül Győrben a január 15-én kezdődő világbajnokságra. A munka nem zavartalan, mivel a szlovákok ellen tervezett két meccset az ellenfélnél talált pozitív koronavírustesztek miatt nem tudják lejátszani, így csak a vb-n lépnek pályára, ráadásul Ligetvári Patrik sem tarthat a csapattal, ő a koronavírus-fertőzés után még nem kapott versenyengedélyt.

Szerencsére a négy szegedi válogatott (Bánhidi Bence, Mikler Roland, Bodó Richárd és Rosta Miklós) egészséges és várhatóan mindannyian utaznak is Egyiptomba. A csütörtöki edzések után Bánhidi Bence nyilatkozott a vb-esélyekről.

VB-MENETREND

A magyar válogatott január 15-én a Zöld-foki-szigetek ellen kezdi meg a világbajnoki küzdelmeket, majd Uruguay és Németország ellen lép pályára. Ha a csoportban egy csapatot megelőz, akkor a középdöntőben folytathatja január 21-én. A válogatottban Mikler Roland, Bodó Richárd, Bánhidi Bence és Rosta Miklós képviseli a MOL-Pick Szegedet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.