Baleset

Megint horrorkaravánok veszélyeztették a közlekedést az M43-ason

Megint horrorkaravánok veszélyeztették a közlekedést az M43-ason

2021. január 28., csütörtök
Megint horrorkaravánok veszélyeztették a közlekedést az M43-ason

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai január 18. és 24. között ellenőrizték a járművezetőket. Ennek során kilenc túlterhelt járműszerelvényt szűrtek ki a forgalomból az egyenruhások.

A tengelysúlyméréseket követően a járőrök összesen kétszázhetvenezer forint helyszíni bírságot szabtak ki a sofőrökkel szemben, valamint intézkedtek a vontatott járművek túlsúlyának megszüntetésére is.

A megengedett legnagyobb össztömeget túllépő járművek a szerkezeti sérülés lehetősége miatt balesetveszélyessé válhatnak, ezenkívül nehezebben is lehet őket irányítani. Ezért a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök kiemelt figyelmet fordítanak a túlsúlyos trélerek kiszűrésére a közlekedés biztonsága érdekében.

https://www.youtube.com/watch?v=HSqmS8tqzZA&feature=emb_logo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.