Zavarták a galambok, ezért lövöldözött a Mikszáth Kálmán utcában az egyik lakó

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szerencsére nagyobb volt az ijedtség, mint a baj.

Garázdaság miatt indult eljárás egy szegedi férfi ellen, aki gáz- és riasztófegyverrel galambokra lőtt egy belvárosi ingatlan udvarán.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2021. január 8-án 9 óra 33 perckor érkezett bejelentés arról, hogy lövést hallottak az autóbusz-pályaudvar közelében. A kiérkező rendőrök rövid időn belül elfogtak egy férfit, aki lakásának udvarán gáz- és riasztófegyveréből adott le lövést, hogy elzavarja az őt idegesítő galambokat.

A férfi ellen garázdaság miatt indul eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Korábban írtuk a helyszínről:

A helyszínen tartózkodó kollégánk arról számolt be, hogy Mikszáth Kálmán utca 13. szám előtt több rendőrautó áll, a zsaruk pedig bevetették magukat a házba. Az esetet figyelő környékbeliek kollégánknak megerősítették:

több lövés is eldördült fél 11 környékén – valószínűleg az említett címen.

Kerestük a rendőrséget, akik későbbre ígértek tájékoztatást.

FRISSÍTÉS 1

Kollégánknak azt mondták, hogy először a Török utca felől próbáltak a rendőrök bemenni az épületbe, akkor dördültek lövések. Az egyikük határozottan állította, hogy rálőttek a rendőrökre- ezt a készültség azonban nem támasztja alá.

Ennyi látszik kívülről:

Frissítés 2
Zavartalan a forgalom

A forgalom zavartalan a Mikszáth Kálmán utcában, a járdán is lehet sétálni és a tömegközlekedés sem állt le.

Frissítés 3
Mentő nincs a helyszínen

A rendőri készültség továbbra is nagy a Mikszáth Kálmán utcában, de mentőautó nincs a helyszínen, azaz talán nem sérült meg senki.

A helyszínen lévő kollégánknak már több különböző verziót is elmondtak az esetről az ott tartózkodók és a környéken lakók, amíg a rendőrség nem ad tájékoztatást, ezeket nem közöljük.

Előző sztori

Újabb játékosával hosszabbított a MOL-Pick Szeged

Következő sztori

Adóemeléseket ígér a baloldal

Legutóbbi hasonló cikkek