Közélet

Különleges technológiával biztosítanak áramot Szegeden

Különleges technológiával biztosítanak áramot Szegeden

2021. január 20., szerda
Különleges technológiával biztosítanak áramot Szegeden

A meglévő csupasz vezetékes kisfeszültségű hálózatot új szigetelt légvezetéki hálózatra építették át egy, korábban a Démász területén még nem alkalmazott technológiával, ugyanis 12 méter magas betonoszlopokat telepítettek, majd ezek tetején helyeztek el oszlopfői mérőket.

Az előrefizetős mérők funkcióit kettéválasztották: az ingatlanok villamosenergia-mérését 12 méter magasságban, az oszlopok csúcsában található oszlopfői mérő végzi, míg a lakóépületeken belül egy – a mérőhöz tartozó – külön kezelő egységgel lehet a mérőket villamos energiával feltölteni.

Az ügyfelek ezen a kezelő egységen le tudják olvasni az elfogyasztott villamos energia mennyiségét és így időben fel tudnak készülni arra, hogy mikor kell újabb feltöltő kódot vásárolniuk. Ez segíti az ügyfeleket abban, hogy felelősen gazdálkodjanak a rendelkezésükre álló villamos energiával, hiszen annyit használnak fel, amennyit az előre fizetés során feltöltöttek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.