Kilenc migránst fogtak Csongrád-Csanádban

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A járőrök január 27-én 5 óra 30 perc és január 28-án 5 óra 30 perc között három esetben összesen nyolc határsértővel intézkedtek az egyenruhások Szeged közigazgatási területén, valamint a röszkei autópálya-határátkelőhelyen.

Január 27-én 8 óra 15 perckor a román-magyar közös ellenőrzés során 6 határsértőt találtak megbújva egy bolgár honosságú kamionban a nagylaki közúti határátkelőhelyen. A férfiak afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. 

Az egyenruhások emellett 19 órakor egy határsértőt fogtak el Csanádpalota közigazgatási területén, aki török állampolgárnak vallotta magát, azonban magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni. A rendőrök a férfit a Nagylaki Határrendészeti Kirendeltségre előállították, majd meghallgatását követően átadják a román hatóságoknak.

Előző sztori

Online nyílt napot tart az SZTE

Videó!
Következő sztori

Megint horrorkaravánok veszélyeztették a közlekedést az M43-ason