Kézilabda-válogatottunk egy lépésre van a céljától

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Vidó a cikkben

A legjobb nyolc közé jutás a tét a világbajnokságon.

Ahogy arról beszámoltunk, a magyar férfikézilabda-válogatott tegnap 29-26-ra legyőzte a brazil csapatot, így továbbra is őrzi hibátlan mérlegét a világbajnokságon. Az egyiptomi tornán ez már a negyedik sikere volt a mieinknek, utoljára 1986-ban, a svájci világbajnokságon kezdtek ilyen jól vb-t a magyarok, akkor ezüstéremig jutott a Mocsai Lajos vezette csapat.

A világbajnokság előtt a legjobb nyolc közé jutást tűzte ki célnak a szövetség. Ezért nem kell mást tennie a válogatottnak, mint a szombati lengyelek és a hétfői spanyolok elleni meccsen két pontot kell gyűjteniük. Az hogy ezt két döntetlennel éri el, vagy egy győzelemmel, az mindegy. Ugyanakkor a lengyelek ellen egyszerűbb lenne megszerezni a gyözelmet és a vele járó két pontot, mint az utolsó, sokkal nehezebb spanyol meccsre hagyni a döntést.

A csütörtöki meccs után a MOl-Pick Szeged átlövőjével, Bodó Richárddal és a tatabányai bellóval Sipos Adriánnal készült videóinterjúban elemeztük a brazilok elleni meccset, de természetesen már szóba került a folytatás is.

Előző sztori

Megdőlt az országos melegrekord, oda Ásotthalom csúcsa

Videó!
Következő sztori

Hamarosan visszatér a tél

Legutóbbi hasonló cikkek