Ismét többen ráfáztak a kijárási tilalom megszegése miatt Vásárhelyen

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A múlt héten is több mint tíz esetben intézkedtek a rendőrök a kijárási korlátozások megszegése miatt – közölte a Promenád.hu az önkormányzat közlése alapján.

A vásárhelyi Operatív Stáb hétfői értekezletén elhangzott, a rendőrség tájékoztatása szerint jelenleg 116 személy van hatósági karanténban. A múlt héten is több mint 10 esetben intézkedtek az egyenruhások, jórészt a kijárási tilalom megszegése miatt.

Mint kiderült, az önkormányzati intézményekben nincs igazolt COVID-fertőzött, hétfőn reggel egy óvodában jelezték az egyik gyerek pozitivitását. A gyermek múlt héten nem ment közösségbe, ezért feltehetően nem kerül karanténba az óvodai csoport, de az erről szóló határozatot jelenleg a hatóságoktól várják az óvoda vezetői – közölte a polgármesteri hivatal.

A tankerület tájékoztatása szerint a fenntartásukba tartozó iskolákban 5 osztályban rendeltek el digitális oktatást 6 dolgozó és 2 diák betegsége miatt, ez mintegy 150 gyereket érint.

Előző sztori

Kikaptunk Spanyolországtól, a franciákkal meccselünk az elődöntőért

Következő sztori

Gázmérgezést szenvedett két lakó egy domaszéki házban