Horgászfelszerelést lopott egy tolvaj Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Szegedi Rendőrkapitányságon lopás miatt indult eljárás egy helybeli férfi ellen, aki horgászeszközöket tulajdonított el a városban - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a fiatal férfi január 21-én este figyelt fel egy családi ház előtt parkoló kisteherautóra Szeged-Kiskundorozsmán. A jármű oldalsó ablakát elhúzta, bemászott a raktérbe, majd onnan horgászorsókat, horgászbotokat, bottartókat, szerelékes dobozt és horgásztáskát vitt el, csaknem háromszázezer forint értékben. A sértett csak órákkal később észlelte a lopást, ezt követően bejelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként 48 órán belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit a városban elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi részletes beismerő vallomást tett, elmondta azt is, hogy a felszerelést nem sokkal korábban adta el. Ellene – őrizetbe vétele mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók kezdeményezték letartóztatását is.

Előző sztori

Jubileumi előadás-sorozatra készül a Szegedi Pinceszínház

Következő sztori

61 határsértőt tartóztattak fel egy nap alatt Csongrád-Csanádban

Legutóbbi hasonló cikkek