Krimi

Horgászfelszerelést lopott egy tolvaj Szegeden

Horgászfelszerelést lopott egy tolvaj Szegeden

2021. január 27., szerda
Horgászfelszerelést lopott egy tolvaj Szegeden

A megalapozott gyanú szerint a fiatal férfi január 21-én este figyelt fel egy családi ház előtt parkoló kisteherautóra Szeged-Kiskundorozsmán. A jármű oldalsó ablakát elhúzta, bemászott a raktérbe, majd onnan horgászorsókat, horgászbotokat, bottartókat, szerelékes dobozt és horgásztáskát vitt el, csaknem háromszázezer forint értékben. A sértett csak órákkal később észlelte a lopást, ezt követően bejelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként 48 órán belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit a városban elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi részletes beismerő vallomást tett, elmondta azt is, hogy a felszerelést nem sokkal korábban adta el. Ellene - őrizetbe vétele mellett - lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók kezdeményezték letartóztatását is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.