Ételt mentenek Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Budapesten már hónapok óta nagy népszerűségnek örvendő ételrendelő szolgáltatás kezdte meg működését Szegeden, a vidéki nagyvárosok közül az elsők között. Négy fővárosi fiatal által alapított vállalkozás alapötlete az volt, hogy legyen egy olyan platform, amelyen keresztül éttermek, pékségek, boltok és szállodák kedvezményesen értékesíthetik az el nem adott, de jó minőségű ételeket. Ezzel a megoldással úgy lehet az ételpazarlás ellen tenni, hogy jókat eszik, aki használja és jó áron.

A működés egyszerű, egy applikáción vagy webes felületen lehet előrendelni a napi csomagokat, azaz “munchokat” és a megadott időben el kell menni érte az üzletbe. Az eredeti ár 40-70 százalékát kell fizetni az ételért.

SZÉP SZÁMMAL CSATLAKOZTAK SZEGEDEN

A Munch tegnap, azaz január 19-én indult Szegeden és folyamatosan csatlakoznak a város vendéglátóhelyei a kezdeményezéshez. A tegnapi indulásnál tizenhat cégnél lehetett már csomagot rendelni, de a kínálat az ígéret szerint folyamatosan bővül. A pontos listát itt találja meg.

Előző sztori

Tápai azt javasolja Botkának, ne féljen segítséget kérni a kormánytól

Következő sztori

Hamarosan érkezik a 13. havi nyugdíj első részlete