Elkészült az idei évre vonatkozó kiszombori fejlesztési terv

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A kiszombori önkormányzat elkészítette a tervét a megyei önkormányzat számára, amelyben az idei legfontosabb fejlesztési elképzeléseit sorolja fel - számolt be a Rádió 7.

Szirbik Imre polgármester szerint hatalmas összegről van szó, hiszen több mint egymilliárd forintra jön ki a prioritást élvező elképzelésük.

Elsősorban belterületi utakat, kerékpárutakat és járdákat építenének, valamint a község teljes belterületi csapadékvíz-hálózatát korszerűsítenék.

Szirbik Imre kiemelte: ezek mellett a régi KTSZ épületéből egy szolgáltatóházat alakítanának ki, valamint zöldfelületek gondozására alkalmas eszközöket vásárolnának.

Tavasszal három fejlesztés is elkezdődik. A temetőben összesen 10 millió forintból 44 urna befogadására alkalmas falat építenek, valamint felújítják a sírkert teljes kerítését, illetve a bejárat fölötti esővédő tető. A helyiek által csak Kisteleki térnek nevezett területen pedig 5 elemből álló kis játszóteret alakítanak ki.

Előző sztori

Egy nap tavasz után visszatér a tél

Következő sztori

Kiütötte a Fehérvárt a Szedeák