Debrecenben bevezették az egyórás mobiljegyet

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Korlátlan átszállást biztosít és csupán ötven forinttal drágább a normál menetjegynél.

Az év első napjától a debreceni utasok új, mobiltelefonnal megvásárolható jegytípussal is igénybe vehetik a DKV közösségi közlekedési szolgáltatását. Az időalapú, 1 órás mobiljegyet a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és viszonteladó partnerei mobiltelefonos applikációján keresztül vásárolható meg – derül ki a Debreceni Közlekedési Vállalat közleményéből.

A tikett az érvényesítéstől számított 60 percen keresztül korlátlan számú átszállást biztosít az utasok számára és mivel a szimpla vonaljegynél csupán ötven forinttal drágább, így már egy átszállással is jobban megéri ilyen típusú jegyet vásárolni.

A Szegedi Közlekedési Társaságnál jelenleg kétféle időalapú jegy váltható: a 24 órás jegy 1040, míg a 72 órás jegy 2600 forintba kerül. Rákérdeztünk az önkormányzatnál, valamint a SZKT-nál arra, hogy terveznek-e hasonló konstrukció szerint, egyórás menetjegyet bevezetni a jövőben, amint válaszolnak frissítjük a cikket, vagy újat írunk.

Kiemelt kép: DKV

Előző sztori

Megint bezártak egy kocsmát, mert a tiltás ellenére bent piáltak a vendégek

VIDEÓ
Következő sztori

Meglepetést remél a világbajnokságon Bánhidi Bence

Legutóbbi hasonló cikkek