Csoda: túlélte a tízemeletnyi zuhanást egy szegedi nő

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Kizuhant egy tizedik emeleti panellakás ablakából egy 23 éves nő Szegeden, de csodával határos módon túlélte, ugyanis az egyik fa lombkoronája tompította az esést – írja a Bors.

A lap úgy tudja, hogy a nő eddig tisztázatlan körülmények között szerdán az egyik vértói panellakás ablakpárkányról zuhant a mélybe. A tizedik emeletről nagyjából harminc métert esett, ám szerencséjére egy fa lombjára érkezett először, ami okozott sérüléseket, de egyben lassította is a zuhanást.

A Bors a családhoz közel álló forrásból úgy értesült, hogy a lány még kórházban fekszik.

Szerencsére az orvosoknak sikerült stabilizálniuk D. állapotát. Több súlyos sérülést is szenvedett, a családját természetesen megviselték a történtek, főleg mivel a koronavírus-járvány miatt most még bemenni sem tudnak hozzá a kórházba, mert látogatási tilalom van

– nyilatkozta a lapnak egy neve elhallgatását kérő ismerős, aki nem tudja pontosan, hogy mennyire súlyosak a lány sérülései. – Annyit tudok, hogy életben van és különböző vizsgálatokat végeznek rajta – tette hozzá.

További részletek ITT olvashatók.

Kiemelt képünk illusztráció.

Előző sztori

Közel száz újabb fertőzöttet regisztráltak Csongrád-Csanád megyében

Következő sztori

Beoltatta magát az SZTE rektorhelyettese