Az LMP csongrád-csanádi elnöke indul a megye 3. számú választókörzetében

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Az LMP szerint Csongrád-Csanád 3. számú választókörzetében a legesélyesebb ellenzéki aspiráns Fehér Attila, az LMP Csongrád-Csanád megyei szervezetének elnöke.

Az LMP szerint választási rendszer miatt csak közös összefogással lehetséges leváltani a kormányt. A pért elkötelezett abban, hogy a 2022-es választáson mind a 106 választókerületben egy kormánypárti jelölttel szemben egy ellenzéki jelölt álljon.

Az LMP Fehér Attilát, a zöldpárt Csongrád-Csanád megyei szervezetének elnökét ajánlja a választók figyelmébe. Fehér ezer szállal kötődik a választókörzet településeihez és családja falusi földműves gyökereinek hála megtapasztalta a megye vidéki életviszonyait is.

A Szegedi Tudományegyetemen szerzett szociológus diplomát, és a közel évtizedes, társadalomkutató egyesületi elnökként végzett munkájának köszönhetően nem csak belülről ismeri az ottani világot, hanem szélesebb nézőpontból szemlélve még élesebben látja a kihívásokat és teendőket. 

Az LMP jelöltje fontosnak tartja a vasúti mellékvonalak megőrzését és fejlesztését, mint a térség élhetőségének megőrzését, a gazdaság működésének fenntartását, a természeti környezet védelmét és a regionális kapcsolatok ápolását elősegítő közlekedési mód fenntartását. A tavalyi járatritkítások idején az ügyért síkra szálló politikus képviselőként kiemelten fog foglalkozni a témával.

Előző sztori

Online tárlaton vehetünk részt a Tornyai-múzeum jóvoltából

Következő sztori

Kemenesi Gábor pécsi virológus szerint a kínai is jó vakcina