//

20 millió forintra pályázhatnak a civilek Kisteleken

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Legalább 50 ezer, de akár több millió forintos támogatáshoz is juthatnak Kisteleken a civil szervezetek. A pályázati adatlap a polgármesteri hivatalban vehető át, de letölthető a város honlapjáról is - írja a Délmagyarország.

Évek óta minden esztendő végén a kisteleki önkormányzat meghirdeti pályázatát a városi székhelyű, itt tevékenykedő civil szervezeteknek, egyesületeknek, alapítványoknak – írja a lap.

A segítség jól jön, mert a legtöbb szervezetnek az év elején gondot okoz a költségek fedezése, még nem folytak be a tervezett bevételek, nem tudják, az adó 1 százalékokból mennyivel kalkulálhatnak.

A kitűzött célok, megvalósítandó tervek és események függvényében 10 és 20 millió forint közötti összeggel segítik évente a szervezeteket, a legkisebb odaítélt támogatás általában 50 ezer, a legnagyobb milliós nagyságrendű is lehet. Jelenleg több mint 50 egyesület működik Kisteleken.

Előző sztori

Gyógyszerekkel akarta megölni hároméves kisfiát egy fiatal anya

Következő sztori

Gombamód szaporodnak a szeméthegyek a Szeged körüli erdőkben