Úgy tűnik nem marad el a Szeged–Veszprém bajnoki rangadó

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Múlt héten két játékos és egy stábtag koronavírustesztje is pozitív lett a Telekom-Veszprém csapatánál. A bakonyiak emiatt kénytelenek voltak elhalasztani a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésüket. A MOL-Pick Szeged elleni csütörtöki magyar bajnoki rangadón azonban pályára tudnak lépni – legalábbis, ha a keddi vírusteszteken nem lesz újabb pozitív eset.

“Csütörtökön 19:00-kor az idei első magyar derbi következik a MOL-Pick Szeged és a Telekom Veszprém között Szegeden. Bár klubunknak meglenne a lehetősége, hogy halasztást kérjen, elegendő játékos áll David Davis rendelkezésére, így a holnap reggeli tesztek függvényében elutazunk Szegedre szerda délután. A mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport” – áll a klub hivatalos közleményében.

A MOL-Pick Szeged ma reggel hivatalos oldalán jelezte, hogy mindenki egészséges a keretben, Martin Stranovsky is teljes értékű munkát végez. Csupán a két hosszabb ideje sérült játékosa, Luka Stepancic és Stefan Sigurmannsson nem lehet ott a pályán csütörtökön.

Előző sztori

Alvó ismerősére gyújtotta a bakterházat egy féltékeny férfi Szatymazon

Következő sztori

Felújították a szegedi Siha közi bölcsődét