Sport

Úgy tűnik nem marad el a Szeged–Veszprém bajnoki rangadó

Úgy tűnik nem marad el a Szeged–Veszprém bajnoki rangadó

2020. december 14., hétfő
Úgy tűnik nem marad el a Szeged–Veszprém bajnoki rangadó

Múlt héten két játékos és egy stábtag koronavírustesztje is pozitív lett a Telekom-Veszprém csapatánál. A bakonyiak emiatt kénytelenek voltak elhalasztani a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésüket. A MOL-Pick Szeged elleni csütörtöki magyar bajnoki rangadón azonban pályára tudnak lépni - legalábbis, ha a keddi vírusteszteken nem lesz újabb pozitív eset.

"Csütörtökön 19:00-kor az idei első magyar derbi következik a MOL-Pick Szeged és a Telekom Veszprém között Szegeden. Bár klubunknak meglenne a lehetősége, hogy halasztást kérjen, elegendő játékos áll David Davis rendelkezésére, így a holnap reggeli tesztek függvényében elutazunk Szegedre szerda délután. A mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport" - áll a klub hivatalos közleményében.

A MOL-Pick Szeged ma reggel hivatalos oldalán jelezte, hogy mindenki egészséges a keretben, Martin Stranovsky is teljes értékű munkát végez. Csupán a két hosszabb ideje sérült játékosa, Luka Stepancic és Stefan Sigurmannsson nem lehet ott a pályán csütörtökön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.