Rájárt a rúd a kamionsofőrökre Csongrád-Csanádban

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendőrök nyolc alkalommal intézkedtek szabálytalanul előző kamionsofőrökkel szemben Csongrád-Csanád megyében. A cél továbbra is a szabálytalankodók kiszűrése, ezáltal a balesetveszélyes szituációk megelőzése - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén lévő M5-ös és M43-as autópályákon december 15-én az egyenruhások nyolc esetben indítottak eljárást szabálytalankodókkal szemben, ennek során csaknem 150 ezer forint bírságot szabtak ki. Az intézkedések alkalmával a szankcionálás mellett természetesen kiemelt figyelmet fordítanak a tájékoztatásra is a rendőrök.

A rendőrség ismételten felhívja a járművezetők figyelmét, hogy tilos előzni az azonos irányú forgalom számára két forgalmi sávval rendelkező autópályán és autóúton 6 óra és 22 óra között, a 7500 kilogrammot meghaladó megengedett legnagyobb össztömegű tehergépkocsival, vontatóval, valamint e járműből és pótkocsiból álló járműszerelvénnyel.

Előző sztori

Rengeteg kokaint terített Szegeden egy drogdíler testvérpár

Következő sztori

128 további fertőzöttet szűrtek ki Csongrád-Csanádban