Krimi

Pénzt és telefont lopott egy ismeretlen páros Szegeden

Pénzt és telefont lopott egy ismeretlen páros Szegeden

2020. december 22., kedd
Pénzt és telefont lopott egy ismeretlen páros Szegeden

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A feljelentés szerint az elkövetők december 1-jén a délutáni órákban az egyik szegedi áruházban eltulajdonították a sértett pulton hagyott Samsung Galaxy A51 típusú mobiltelefonját, valamint a telefontokban lévő 78 000 forint készpénzt. A biztonsági kamera felvételt készített a gyanúsítottakról.

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható férfit, illetve nőt felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába a 06-62-562-400-as hívószámon,az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es központi segélyhívó telefonszámon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.