Már csaknem 600 ezren regisztráltak a koronavírus elleni oltásra

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Tovább nőtt, 598 ezerre a koronavírus elleni oltásra regisztrálók száma - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a közösségi oldalán kedden.

Dömötör Csaba tájékoztatása szerint a vakcinainfo.gov.hu hivatalos internetes oldalon már 462 ezren jelezték igényüket, 136 ezer állampolgár pedig postai úton küldte vissza a regisztrációs lapot.

Hangsúlyozta: az oltás önkéntes, ezért is fontos, hogy a hatóságok tudják, kik szeretnének élni a lehetőséggel, így fel tudják venni velük a kapcsolatot. Akik regisztrálnak, igény esetén rendszeres tájékoztatást kapnak az oltási program fejleményeiről – emelte ki.

Dömötör Csaba azt írta: oltási terv alapján végzik majd a tömeges oltást, és az egészségügyi dolgozók oltása a napokban meg is kezdődött.

Az államtitkár arra biztatott mindenkit, hogy regisztráljon az oltásra, mert a vakcina hatékony eszköz a vírus elleni küzdelemben.

(MTI)

Előző sztori

65 kilométeren fejlesztik a vasútvonalat Szeged és Békéscsaba között

Videó!
Következő sztori

Csapadékos napok jönnek