Közélet

Kétmillió nyugdíjas kapja meg az oltásregisztrációs levelet

Kétmillió nyugdíjas kapja meg az oltásregisztrációs levelet

2020. december 11., péntek
Kétmillió nyugdíjas kapja meg az oltásregisztrációs levelet

A Magyar Posta Zrt. pénteki közleménye szerint a levelet minden 60. életévét betöltött nyugdíjas megkapja, vagyis több mint kétmillió ember.

A kézbesítés pénteken a főváros belső kerületeiben kezdődik, majd szombattól a Budapest többi kerületében élők kapják meg a leveleket. Ezt követően országszerte folytatódik a kézbesítés.

A kormány tájékoztató kampányt indít a koronavírus elleni oltás regisztrációjával kapcsolatban. A kisfilmekben Győrfi Pál ismerteti a legfontosabb tudnivalókat.

A regisztrálók elsők között kaphatnak tájékoztatást az oltásról szóló legújabb információkról, és arról, hogy mikor kerül sor az oltásra.

A tájékoztató anyagok azt is hangsúlyozzák, hogy az oltás önkéntes és ingyenes lesz, sorrendjét pedig a veszélyeztetettség mértéke határozza majd meg.

A vakcina iránti nagyfokú érdeklődést jelzi, hogy már az első napon több mint százezer magyar ember regisztrált a vakcinainfo.gov.hu oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.