Két alapítványt segítenek karácsonykor az ügyvédek

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több szegedi ügyvéd is csatlakozott a felhíváshoz.

Harmadik éve szervezi meg jótékonysági akcióját az ügyvédekből álló Facebook-csoport. A dr. Fekete Tamás által kezdeményezett pénzgyűjtő akcióhoz több szegedi ügyvéd is csatlakozott és az már most biztos, hogy idén az eddigieknél több pénzzel tudnak majd segíteni két alapítványnak.

– Az országos akcióhoz nagyon sok szegedi ügyvéd is csatlakozott, évről évre többen vagyunk. Idén a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány és a Magyar Hospice Alapítvány kapja a támogatást, az akciót koordináló dr. Fügedi Szilvia ügyvédnő tájékoztatása szerint 6,5 millió forintot ajánlottak fel a kollégák. Ez az már meghaladja a tavalyi és a tavalyelőtti összeget. A pénzt a két alapítvány egyenlő arányban kapja majd meg karácsony előtt – mondta lapunk kérdésére dr. Lelkes Péter szegedi ügyvéd.

Hozzátette, hogy a felajánlások mellett licitre bocsájtottak különböző felajánlásokat is egymás között, amiből a befolyt összeg szintén a támogatásra gyűjtött pénzt gyarapította.

Előző sztori

Tavasztól ingyenesen használhatják a helyi buszjáratokat a vásárhelyiek

Következő sztori

Meglátogattuk a törpevidrákat a Vadasparkban

Legutóbbi hasonló cikkek