Közélet

Két alapítványt segítenek karácsonykor az ügyvédek

Két alapítványt segítenek karácsonykor az ügyvédek

2020. december 16., szerda
Két alapítványt segítenek karácsonykor az ügyvédek

Harmadik éve szervezi meg jótékonysági akcióját az ügyvédekből álló Facebook-csoport. A dr. Fekete Tamás által kezdeményezett pénzgyűjtő akcióhoz több szegedi ügyvéd is csatlakozott és az már most biztos, hogy idén az eddigieknél több pénzzel tudnak majd segíteni két alapítványnak.

- Az országos akcióhoz nagyon sok szegedi ügyvéd is csatlakozott, évről évre többen vagyunk. Idén a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány és a Magyar Hospice Alapítvány kapja a támogatást, az akciót koordináló dr. Fügedi Szilvia ügyvédnő tájékoztatása szerint 6,5 millió forintot ajánlottak fel a kollégák. Ez az már meghaladja a tavalyi és a tavalyelőtti összeget. A pénzt a két alapítvány egyenlő arányban kapja majd meg karácsony előtt - mondta lapunk kérdésére dr. Lelkes Péter szegedi ügyvéd.

Hozzátette, hogy a felajánlások mellett licitre bocsájtottak különböző felajánlásokat is egymás között, amiből a befolyt összeg szintén a támogatásra gyűjtött pénzt gyarapította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.