/

Ingyen jutottak számítógéphez gyerekek

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Mátrix Alapítvány jóvoltából karácsony előtt laptopokat és asztali gépeket kaptak gyermekek teljesen ingyen.

A szervezet felzárkóztatást és esélyegyenlőséget biztosító Számítógép Álom támogatói programja révén hátrányos helyzetű családban élő, 10-14 év közötti gyerekeknek adományoz komplett (használt, de még jó állapotú) számítógépet vagy laptopot vagy tabletet vagy más okos készüléket.

A 2003 óta sikerese gyermeksegítő program révén eddig közel hétszáz támogatott kapta meg a tanulást segítő informatikai eszközét. A gépek átadásában segédkeztek az alapítvány bohócdoktorai is, illetve minden géphez egy nagy csomagban bőségesen összeállított szeretetcsoki is járt.

A gyermekeket, családokat támogató programra sokszoros a túljelentkezés, a legrászorultabb gyermekek közül kerülnek ki a támogatottak.

www.bohocdoktor.com oldalon elérhető a jelentkezési felület, melynek használatához a gyermekeket a szülők hozzá nem értése esetén a pedagógusaik is segíthetik. A Számítógép Álom programra cégek, magánszemélyek felajánlását is várják.

Előző sztori

Szlávik doktor szerint szerencsés esetben nyáron fellélegezhetünk

Következő sztori

Ismét emelkedett a napi új fertőzöttek száma Csongrád-Csanádban