Hamar elkapták a csongrádi biciklitolvajt

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a külföldi férfival szemben, aki eltulajdonított egy kerékpárt Csongrádon. A rendőrök azonban néhány órán belül elfogták - közölte vasárnap a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a 24 éves feltételezett elkövető október 17-én hajnalban, egy benzinkút mellett sétálva figyelt fel a kerékpártárolóban lévő kétkerekűre. Odalépett a biciklihez, letépte róla a zárat és eltekert. A sértett csak órák múlva észlelte a lopást, ezt követően a 112-es központi segélyhívó számon bejelentést tett a rendőrségre.

A terület körzeti megbízottjai adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak és a Csongrádi Rendőrkapitányságra előállítottak. Kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett, vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A gyanúsítottól a nyomozók lefoglalták a kerékpárt és visszaadták azt a tulajdonosnak.

A csongrádi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Előző sztori

Reményvasárnap

Következő sztori

Koronavírusos betegeket ápolók számára indított gyűjtést a Katolikus Ház