Krimi

Hamar elkapták a csongrádi biciklitolvajt

Hamar elkapták a csongrádi biciklitolvajt

2020. december 6., vasárnap
Hamar elkapták a csongrádi biciklitolvajt

A megalapozott gyanú szerint a 24 éves feltételezett elkövető október 17-én hajnalban, egy benzinkút mellett sétálva figyelt fel a kerékpártárolóban lévő kétkerekűre. Odalépett a biciklihez, letépte róla a zárat és eltekert. A sértett csak órák múlva észlelte a lopást, ezt követően a 112-es központi segélyhívó számon bejelentést tett a rendőrségre.

A terület körzeti megbízottjai adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak és a Csongrádi Rendőrkapitányságra előállítottak. Kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett, vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A gyanúsítottól a nyomozók lefoglalták a kerékpárt és visszaadták azt a tulajdonosnak.

A csongrádi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.