Sport

Germán Tamás eredményesebb tavaszban reménykedik

Germán Tamás eredményesebb tavaszban reménykedik

2020. december 18., péntek
Germán Tamás eredményesebb tavaszban reménykedik

- Nehezen indult a bajnoki szezonunk, sajnos a rajtnál beragadtunk – kezdte Germán Tamás, a Szeged-Csanád GA csapatkapitánya. – Új edzővel vágtunk neki a bajnokságnak, több helyen változás történt a játékoskeretben, jöttek és mentek is labdarúgók, így egy kicsit később álltunk össze – tette hozzá.

A csapat legeredményesebb játékosa úgy gondolja, hogy a Siófok elleni mérkőzéstől számítva jó csapategység alakult ki az öltözőben, elkapták a fonalat és egy eredményes periódust indítottak el, ugyanakkor a koronavírus-helyzet nagyon rosszkor jött a csapatnak és ez megtörte a lendületüket.

– A Soroksár ellen sajnos ki sem tudtunk állni a betegségek miatt. Amikor kijöttünk ebből a szituációból, akkor volt pár szép győzelmünk, gondolok itt a nyíregyházi és a kazincbarcikai meccsre, de sajnos bele is szaladtunk két nagyarányú vereségbe. Az ETO és a Békéscsaba elleni kudarc a mai napig fájó pont számunkra – fogalmazott Germán.

Kiemelte, szerinte egy jó téli felkészüléssel előrébb léphetnek majd, mert ez a csapat többre hivatott. – Hátul stabilizálni kell a védekezést, mert sok gólt kaptunk, elöl pedig javulnunk kell a helyzetek kialakításában, illetve értékesítésében. Mindenképpen eredményesebb tavaszt várok a csapattól – fogalmazta meg elvárásait a kapitány.

Germán hangsúlyozta, óriási segítséget jelentett nekik a szurkolók buzdítása, ameddig ott voltak a lelátón. – A szurkolóink nagyon nagy támaszaink voltak. Remélem, hogy tavasszal együtt, közösen ünnepelhetnek majd velünk a győztes meccsek után – bizakodott.

A csapatkapitány végezetül minden szegedi szurkolónak áldott, békés karácsonyi ünnepeket és szegedi sikerekben gazdag boldog új évet kívánt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.