Germán Tamás eredményesebb tavaszban reménykedik

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szeged-Csanád GA csapatkapitánya a klub honlapjának értékelte az őszi szezont.

– Nehezen indult a bajnoki szezonunk, sajnos a rajtnál beragadtunk – kezdte Germán Tamás, a Szeged-Csanád GA csapatkapitánya. – Új edzővel vágtunk neki a bajnokságnak, több helyen változás történt a játékoskeretben, jöttek és mentek is labdarúgók, így egy kicsit később álltunk össze – tette hozzá.

A csapat legeredményesebb játékosa úgy gondolja, hogy a Siófok elleni mérkőzéstől számítva jó csapategység alakult ki az öltözőben, elkapták a fonalat és egy eredményes periódust indítottak el, ugyanakkor a koronavírus-helyzet nagyon rosszkor jött a csapatnak és ez megtörte a lendületüket.

– A Soroksár ellen sajnos ki sem tudtunk állni a betegségek miatt. Amikor kijöttünk ebből a szituációból, akkor volt pár szép győzelmünk, gondolok itt a nyíregyházi és a kazincbarcikai meccsre, de sajnos bele is szaladtunk két nagyarányú vereségbe. Az ETO és a Békéscsaba elleni kudarc a mai napig fájó pont számunkra – fogalmazott Germán.

Kiemelte, szerinte egy jó téli felkészüléssel előrébb léphetnek majd, mert ez a csapat többre hivatott. – Hátul stabilizálni kell a védekezést, mert sok gólt kaptunk, elöl pedig javulnunk kell a helyzetek kialakításában, illetve értékesítésében. Mindenképpen eredményesebb tavaszt várok a csapattól – fogalmazta meg elvárásait a kapitány.

Germán hangsúlyozta, óriási segítséget jelentett nekik a szurkolók buzdítása, ameddig ott voltak a lelátón. – A szurkolóink nagyon nagy támaszaink voltak. Remélem, hogy tavasszal együtt, közösen ünnepelhetnek majd velünk a győztes meccsek után – bizakodott.

A csapatkapitány végezetül minden szegedi szurkolónak áldott, békés karácsonyi ünnepeket és szegedi sikerekben gazdag boldog új évet kívánt.

Előző sztori

19 éves fiú volt a legfiatalabb áldozat az elmúlt nap során

Következő sztori

A legtöbbet kölcsönző olvasóit köszöntötte a Somogyi-könyvtár

Legutóbbi hasonló cikkek