Videó!

Fontos, hogy tartsátok be a mi Palink tanácsait! – üzent az Országos Mentőszolgálat

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Ez lesz talán a mentők eddigi legnehezebb karácsonya. Magyarország 255 mentőállomásán 8500 munkatársukkal egész évben készen álltak, hogy segíteni tudjanak több, mint egymillió bajbajutottnak, és emellett több mint félmillió koronavírus mintavételt végeztek eddig - közölte az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán. 

Az OMSZ egy megható videót is készített, amelyhez azt írták:

“A magánéletünkben is mindent megtettünk, hogy egészségben szolgálhassuk hivatásunkat, de sajnos a koronavírus a mentők közösségét is érintette. Több bajtársunkat is elveszítettük a harc során, ami beárnyékolja az idei karácsonyunkat. De a “harc” még nem ért véget, és mi nem adjuk fel! Fontos, hogy tartsátok be a mi Palink tanácsait, mert minden élet számít! Kellemes karácsonyi ünnepeket!”

A videót Orbán Viktor is megosztotta közösségi oldalán. Akikre büszkék vagyunk, és akiknek köszönjük. Egyszer már sikerült, együtt újra sikerülni fog!- írta bejegyzésében a miniszterelnök. 

Előző sztori

Újból kevesebb fertőzöttet szűrtek ki Csongrád-Csanádban

Következő sztori

Közös levélben határolódik el Botka és Márki-Zay a kormány gazdaságvédelmi intézkedéseitől