Felelősségre vonják a fűkaszát és kályhát lopó vásárhelyi tolvajokat

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a két helybeli férfival szemben, akik fűkaszát és kályhát tulajdonítottak el a megyei jogú városban - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a 49 és 20 éves feltételezett elkövetők még április 9-én reggel mentek be a külvárosban fekvő társasház területére. Az ott lévő tárolót kinyitották, majd abból kivettek egy benzinmotoros fűkaszát. Távozás közben az udvarról még egy öntöttvas kályhát is magukkal vittek.

A sértett csak órákkal később vette észre a lopást, ezután a 112-es központi segélyhívó számon bejelentést tett a rendőrségre.

A terület körzeti megbízottjai adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát. Gyanúsítotti kihallgatásukon a férfiak részben elismerték a cselekményüket, ellenük lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.

A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.

Videó!
Előző sztori

Brutális karambol történt a Moszkvai körúton

Következő sztori

Mellőzzük a céltalan nézelődést a boltokban! – figyelmeztet Müller Cecília