Egyetem

Csomag után nyomoztak az SZTE jogászhallgatói

Csomag után nyomoztak az SZTE jogászhallgatói

2020. december 8., kedd
Csomag után nyomoztak az SZTE jogászhallgatói

A Facebookon invitálta Mikulás-játékra hallgatóit a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara. A jogi kar három helyszínén, Tisza Lajos körúti főépületnél, a Postapalotánál és a Bocskai utcai épületnél édességekkel és jogi karos meglepetésekkel teli csomagot rejtett el a hallgatóinak a fakultás Mikulása. A csomagok megtalálásához segítségül az épületekről készült három kép állt rendelkezésre.

A játék rendkívül népszerű volt, ugyanis a december 6-án 1 órára meghirdetett versenyt már 4 órakor le kellett zárni, hiszen mindhárom ajándék gazdára talált. A három szerencsés hallgató: Dörgő Sándor, Kelemen Bálint és Budea Cinti.

A SZTE Állam- és Jogtudományi Kara a koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzetben ezzel az eseménnyel is megmutatta, hogy a szabályok szigorú betartása mellett is gondol és törődik a hallgatóival Mikulás-napon is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.