Politika

Brüsszeli pénzből hirdet az interneten Gyurcsány felesége

Brüsszeli pénzből hirdet az interneten Gyurcsány felesége

2020. december 6., vasárnap
Brüsszeli pénzből hirdet az interneten Gyurcsány felesége

Nemcsak a DK számít az uniós „elit” kegyeltjének, hanem a többi hazai baloldali párt is. Gyurcsány Ferencék mellett Fekete-Győr Andrásék (Momentum), és Gyöngyösi Mártonék (Jobbik) is rendesen megszolgálják a pénzt Brüsszelben, hiszen naponta uszítanak Magyarország ellen – számolt be róla az Origó.

A portál korábbi számításai szerint a további hirdetési pénzekkel együtt már 10 millió forintnál járhat az Európai Parlament szocialista frakciója (S&D). Ezeket a pénzeket Dobrev Klára imázskampányának népszerűsítésére költik, amelynek fő üzenete a járvány elleni védekezés támadása. Az európai szocialisták más DK-s politikusok hirdetéseire is jókora összegeket áldoznak.

Kép forrás: Facebook/origo.hu

„A hangsúly egyértelműen Gyurcsánynén van: a felvételek nagy részében ő a főszereplő, és a legnagyobb pénzeket az ő közösségi oldala kapja. A brüsszeli támogatásból megfogalmazott üzenetei faék egyszerűségűek, és erősen a finanszírozó felé hajlanak: az Európai Unióban minden csodálatos, Magyarországon minden borzasztó” – mutatott rá az Origó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.