Brüsszeli pénzből hirdet az interneten Gyurcsány felesége

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Továbbra is szakadatlanul ömlik a pénz Brüsszelből Gyurcsány Ferencné videós kampányára, az elmúlt másfél hét alatt újabb hétmillió forint külföldi támogatást kapott a baloldali politikus – derül ki a Facebookon elérhető adatokból.

Nemcsak a DK számít az uniós „elit” kegyeltjének, hanem a többi hazai baloldali párt is. Gyurcsány Ferencék mellett Fekete-Győr Andrásék (Momentum), és Gyöngyösi Mártonék (Jobbik) is rendesen megszolgálják a pénzt Brüsszelben, hiszen naponta uszítanak Magyarország ellen – számolt be róla az Origó.

A portál korábbi számításai szerint a további hirdetési pénzekkel együtt már 10 millió forintnál járhat az Európai Parlament szocialista frakciója (S&D). Ezeket a pénzeket Dobrev Klára imázskampányának népszerűsítésére költik, amelynek fő üzenete a járvány elleni védekezés támadása. Az európai szocialisták más DK-s politikusok hirdetéseire is jókora összegeket áldoznak.

Kép forrás: Facebook/origo.hu

„A hangsúly egyértelműen Gyurcsánynén van: a felvételek nagy részében ő a főszereplő, és a legnagyobb pénzeket az ő közösségi oldala kapja. A brüsszeli támogatásból megfogalmazott üzenetei faék egyszerűségűek, és erősen a finanszírozó felé hajlanak: az Európai Unióban minden csodálatos, Magyarországon minden borzasztó” – mutatott rá az Origó.

Előző sztori

Nagyon reménykedik a közeli tetőzésben az országos tiszti főorvos

Következő sztori

A német uniós elnökségről mondanak ítéletet Szegeden