Bartók Csaba: Botka elvtárs diktatúrája

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Öblöset diktatúrázott Botka elvtárs a Facebookon, amit a helyi, közpénzekből fizetett cselédsajtója, a szeged.hu szolgaian szemlézett. Botka elvtárs összekeveri a szezont a fazonnal: az fáj neki nagyon, hogy a kormány elengedte a kis- és közepes vállalkozások adójának felét” – reagált Bartók Csaba.

“Az soha nem okozott fájdalmat Botka elvtársnak, amikor a Gyurcsány nevű miniszterelnöke szemeket lövetett ki a pesti utcán, és rendőrattakot vezényelt a magyarok ellen az ’56-os forradalom 50. évfordulóján

Az se fájt Botka elvtársnak, hogy ő személyesen is megszavazta a gyógyszer- gáz-, villanyáremeléseket és Gyurcsány sorozatos adóemeléseit és megszorításait is. Azt is megszavazta Botka elvtárs annakidején, hogy Magyarországon rúgjanak ki 3000 orvost, 6000 egészségügyi szakdolgozót, ahogyan Szegeden ő is személyesen megszavazta a II-es Kórház bezárását.

Botkának az éj leple alatt elkövetett piac dózerolás se fájt, nem zavarták a tönkretett kiskereskedők, és az se zavarta soha, hogy a szegedi bíróságokon olyanok ítélkeznek, akik az egykori pártállami vörös polip tagjai.

Ennyit a diktatúráról, Botka elvtárs.

Ilyen diktátoros antré-val akar tárgyalni a kormánnyal, kormányfővel a kimaradó adóbevételek kompenzációjáról!? Miért sújtja a Szegedieket ezzel a hozzáállással?” – tette fel a költői kérdést Bartók Csaba.

Előző sztori

Ismét földrengés volt Magyarországon

Következő sztori

Megrázó videó Horvátországból, a földrengés utáni pillanatokból

Legutóbbi hasonló cikkek