Vélemény

Bartók Csaba: Botka elvtárs diktatúrája

Bartók Csaba: Botka elvtárs diktatúrája

2020. december 29., kedd
Bartók Csaba: Botka elvtárs diktatúrája

"Öblöset diktatúrázott Botka elvtárs a Facebookon, amit a helyi, közpénzekből fizetett cselédsajtója, a szeged.hu szolgaian szemlézett. Botka elvtárs összekeveri a szezont a fazonnal: az fáj neki nagyon, hogy a kormány elengedte a kis- és közepes vállalkozások adójának felét" - reagált Bartók Csaba.

"Az soha nem okozott fájdalmat Botka elvtársnak, amikor a Gyurcsány nevű miniszterelnöke szemeket lövetett ki a pesti utcán, és rendőrattakot vezényelt a magyarok ellen az '56-os forradalom 50. évfordulóján

Az se fájt Botka elvtársnak, hogy ő személyesen is megszavazta a gyógyszer- gáz-, villanyáremeléseket és Gyurcsány sorozatos adóemeléseit és megszorításait is. Azt is megszavazta Botka elvtárs annakidején, hogy Magyarországon rúgjanak ki 3000 orvost, 6000 egészségügyi szakdolgozót, ahogyan Szegeden ő is személyesen megszavazta a II-es Kórház bezárását.

Botkának az éj leple alatt elkövetett piac dózerolás se fájt, nem zavarták a tönkretett kiskereskedők, és az se zavarta soha, hogy a szegedi bíróságokon olyanok ítélkeznek, akik az egykori pártállami vörös polip tagjai.

Ennyit a diktatúráról, Botka elvtárs.

Ilyen diktátoros antré-val akar tárgyalni a kormánnyal, kormányfővel a kimaradó adóbevételek kompenzációjáról!? Miért sújtja a Szegedieket ezzel a hozzáállással?" - tette fel a költői kérdést Bartók Csaba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.