Egyetem

A német uniós elnökségről mondanak ítéletet Szegeden

A német uniós elnökségről mondanak ítéletet Szegeden

2020. december 6., vasárnap
A német uniós elnökségről mondanak ítéletet Szegeden

Az SZTE ÁJTK Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet által működtetett EUROPE DIRECT Szeged kiemelt figyelmet szentel a diákság információs igényeinek az Európai Unió szakpolitikáival kapcsolatos kérdésekben.

A EUROPE DIRECT Szeged európai uniós információs iroda soron következő online Integrációs Klub előadását“A körülmények szorításában - A német uniós elnökség mérlege”címmel rendezik meg december 8-án, kedden 16 órától. Az előadó Molnár Tamás Levente, a Külügyi és Külgazdasági Intézet kutatója, a levezető elnök Dr. Szalai Anikó az SZTE ÁJTK, Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézetének egyetemi docense és igazgatóhelyettese lesz.

Az eseményen való részvételi szándékot jelezni lehet online regisztrációval a www.u-szeged.hu/irs/ed oldalon az aktualitások menüpontban, vagy e-mailben az ed@irsi.u-szeged.hu címen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.