/

A német uniós elnökségről mondanak ítéletet Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A EUROPE DIRECT Szeged európai uniós információs iroda soron következő online Integrációs Klub előadását A körülmények szorításában - A német uniós elnökség mérlege címmel rendezik meg december 8-án, kedden 16 órától.

Az SZTE ÁJTK Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet által működtetett EUROPE DIRECT Szeged kiemelt figyelmet szentel a diákság információs igényeinek az Európai Unió szakpolitikáival kapcsolatos kérdésekben.

A EUROPE DIRECT Szeged európai uniós információs iroda soron következő online Integrációs Klub előadását “A körülmények szorításában – A német uniós elnökség mérlege” címmel rendezik meg december 8-án, kedden 16 órától. Az előadó Molnár Tamás Levente, a Külügyi és Külgazdasági Intézet kutatója, a levezető elnök Dr. Szalai Anikó az SZTE ÁJTK, Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézetének egyetemi docense és igazgatóhelyettese lesz.

Az eseményen való részvételi szándékot jelezni lehet online regisztrációval a www.u-szeged.hu/irs/ed oldalon az aktualitások menüpontban, vagy e-mailben az ed@irsi.u-szeged.hu címen.

Előző sztori

Brüsszeli pénzből hirdet az interneten Gyurcsány felesége

Következő sztori

Reményvasárnap