Veszélyes a céltalan lődörgés a bevásárlóközpontokban

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Céltudatos vásárlást kér mindenkitől a tiszti főorvos.

Tudatos vásárlásra kéri a lakosságot az országos tiszti főorvos az adventi időszak beköszöntével a koronavírus-járvány miatt.

Müller Cecília vasárnap a közmédiának azt mondta, hogy a plázákban céltalanul fel-alá járkálni veszélyes, ezért aki teheti, vásároljon az interneten, aki pedig mégis személyesen veszi meg az ajándékokat, otthon találja ki, mit szeretne, hogy tudatosan, a lehető legrövidebb idő alatt el tudja intézni a vásárlást.

A tiszti főorvos hozzátette: egyelőre úgy tűnik, hogy a következő hetekben még nem lehet számítani a járványügyi görbe laposodására, ezért nem lazítottak az intézkedéseken.

– Természetesen rajtunk is múlik, hogy betartsuk a szabályokat, és ezzel megpróbáljuk a vírus terjedését, és a járvány hullámának a magasságát, a nagyságát csökkenteni. Gyakorlatilag ellaposítani a görbét annak érdekében, hogy a fertőzöttek száma, a napi terhelés kevesebb legyen. Reménykedünk, és mindenki teszi a dolgát. Erre kérek mindenkit, hogy ne fáradjunk bele ezeknek a higiénés szabályoknak a betartásába, mert nagyon sokat tehetünk egymásért, a közösségért, az országért és a karácsonyunkért is – figyelmeztetett Müller Cecília.

Előző sztori

Meghalt az “igazi” Darth Vader

KÉPEK ÉS VIDEÓ A BALESETRŐL
Következő sztori

Brutális baleset történt a Forma–1 Bahreini Nagydíján