Közélet

Tovább várják a betlehemeket a Dóm Látogatóközpontban

Tovább várják a betlehemeket a Dóm Látogatóközpontban

2020. november 12., csütörtök
Tovább várják a betlehemeket a Dóm Látogatóközpontban

Az alkotások anyaga, mérete és az alkalmazott technika szabadon választható. A betlehemeket személyesen vagy postai úton december 1-jén 17 óráig várják a szervezők az intézménybe (Dóm tér 16.).

A beküldött alkotásokat a Szegedi Dóm Látogatóközpont közösségi felületein 2021. február 2-ig nézhetik meg az érdeklődők. Amennyiben a járványügyi helyzet lehetővé teszi, a kulturális központ kiállítóterében is látható majd a tárlat anyaga. A legjobb művek díjazásban részesülnek, továbbá lehetőség lesz online közönségszavazásra is.

A koronavírus-járvány erősödése miatt bevezetett szigorító intézkedések egyike érinti a Szegedi Dóm Látogatóközpontot is. A múzeumok, színházak, szabadidős létesítmények bezárására vonatkozó jogszabály kötelező érvényű a Dóm téri intézményre is, így a látogatóközpont november 11-től nem fogad vendégeket. Az intézkedés várhatóan 30 napig tart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.