/

Szemtanúkat keres a szegedi rendőrség a halálra gázolt fiatal biciklis ügyében

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint a baleset november 18-án 19 óra 50 perc körül történt Szegeden, a Kossuth Lajos sugárúton.

Két autó a belváros irányába haladt, amikor a Pozsonyi Ignác utcai kereszteződéshez értek. A külső sávban haladó autós lassított, mert észlelt egy járművet, ami a Pozsonyi Ignác utcából ki akart kanyarodni a Kossuth Lajos sugárútra. Ezzel egy időben érkezett szintén innen egy fiatal kerékpáros nő, aki a sugárúton lévő gyalogátkelőn hajtott át a Francia utca irányába. A külső sávban érkező autós ekkor fékezett, hogy ne üsse el a kerékpárost, aki így elhaladt előtte. A belső forgalmi sávban közlekedő másik autós azonban ezt nem észlelte és elütötte a nőt. A kerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A rendőrség azon szemtanúk jelentkezését várja, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, valamint érdemleges információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatosan. A szemtanú jelentkezhet a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22. I. emelet), bejelentés tehető a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

(Fotó: Kuklis István)

Videó!
Előző sztori

Deutsch Tamás jól helyretette Ujhelyit

Következő sztori

Újabb bírósági ítélet szerint hazudott a vásárhelyi polgármester

Legutóbbi hasonló cikkek