/

Nem menekül a büntetés elől a Kisteleken biciklit lopó külföldi tolvaj

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A kisteleki nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a külföldi férfival szemben, aki egy kerékpárt tulajdonított el a városban. Lopás miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a 28 éves gyanúsított november 1-jén délután – italozás után hazaindulva – Kistelek belvárosában vette észre a kerékpártárolóban elhelyezett kétkerekűt. Mivel a bicikli nem volt lezárva a férfi felült rá és hazatekert azzal csengelei tartózkodási helyére.

A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak, majd előállítottak a rendőrkapitányságra. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A férfi kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett.

A nyomozók az ügyben tartott kutatás során az eltulajdonított kerékpárt lefoglalták és visszaadták azt a tulajdonosnak.

A Kisteleki Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban megküldte az illetékes ügyészségnek.

Előző sztori

106 migráns próbálkozott potyára legutóbb Csongrád-Csanádban

Következő sztori

Hétezer fölé emelkedett a fertőzöttek száma Csongrád-Csanádban

Legutóbbi hasonló cikkek