Egészség

Maszkokkal csaltak, sokmilliós a kár

Maszkokkal csaltak, sokmilliós a kár

2020. november 20., péntek
Maszkokkal csaltak, sokmilliós a kár

A tamási, illetve veszprémi lakosok tavasz óta maszkokat, gumikesztyűket és egyéni védőeszközöket kínáltak eladásra, és a vételár egy részét előre kérték. A sértettek mintegy 10 millió forintot utaltak át a három elkövetőnek, akik azonban csak a megrendelt termékek kis részét szállították le. A rendőrök mindhárom férfit elfogták és jelentős értékre üzletszerűen elkövetett csalás gyanújával indítottak ellenük eljárást - ismertette az alezredes.

Kiss Róbert elmondta, hogy az elmúlt 24 órában a rendőrök 326 emberrel szemben a kijárási, gyülekezési tilalom megsértése, eggyel szemben pedig a kutyasétáltatásra vonatkozó 500 méteres szabály megszegése miatt intézkedtek.

Közölte, a november 4-én bevezetett kijárási korlátozás, illetve a november 10-én 24 órától bevezetett tilalom megszegése miatt idáig összesen 4364 emberrel szemben intézkedtek.

(MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.