Lezárják az M43-as sztráda Szeged-Rókus csomópontjának szegedi lehajtóját

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Zajlik az M43-as autópálya több mint 2 kilométeres szakaszának felújítása a Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában. A munkálatok részeként a szakemberek a tervek szerint november 5. és 8. között, csütörtöktől vasárnapig lezárják az autópálya 5-ös főúti, Nagybani Piacnál lévő Szeged–Rókus csomópontjának lehajtósávját a külső sáv marása és aszfaltozása miatt. A lezárt csomópontban Budapest irányából nem lehet majd lehajtani az 5-ös főút felé, Szegedet a következő lehajtónál, az autópálya 47-es főúti csomópontja felé tudják elérni a közlekedők.

A hazai költségvetési forrásból, bruttó 488 millió forintból megújuló, az M43-as autópálya M5-ös „Szeged Észak” csomópont és a Szeged–Rókus csomópont közötti szakaszán október 16. óta zajlanak a munkálatok. A felújítás során a belső és külső sávokban, illetve helyenként a leállósávban a meglévő burkolat profilmarása után új aszfalt kopóréteget épít a kivitelező, majd gondoskodik az új burkolati jelek felfestéséről.

Előző sztori

Keresztféléves felvételire várja a fiatalokat a Gál Ferenc Egyetem

Következő sztori

Az otthonteremtési akciótervet tárgyalják a honatyák

Legutóbbi hasonló cikkek