Dupla előadást hirdetett az IH ma estére

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Csányi Sándor kétszer is színpadra áll.

A kormány döntése után bevezetett szigorítások gyors lépéseket követelnek meg a kulturális rendezvények szervezőitől. Mivel a színházakban, mozikban és egyéb kultúreseményeken is csak minden harmadik széken ülhet néző, ezért lépnie kell a szervezőknek és módosítaniuk a programon.

Az Ifjúsági Házban szerdán este Csányi Sándor nagy sikerű önálló estjére lehetett jegyet váltani. A “Hogyan értsük félre a nőket” című előadás nem marad el, az IH tájékoztatása szerint a rendeletnek úgy tudnak megfelelni, ha dupla előadást tartanak.

“A mai napon 2 előadást tartunk 19 és 21 órától: a 19 órai előadásra az 1-12. sorba megvásárolt jegyek érvényesek, 21 órai kezdettel pedig a 13-22. sorba szóló jegyekkel látogatható a rendezvény.”

Akiknek nem felel meg az este 9 órás kezdés, azok december 27-én nézhetik meg ugyanezt a darabot – a jegyeket arra az előadásra külön érvényesíteni kell.

Előző sztori

Idős embert mentettek Makón

Következő sztori

Ismét nagy a torlódás Röszkén és Csanádpalotán

Legutóbbi hasonló cikkek