Kultúra

Dupla előadást hirdetett az IH ma estére

Dupla előadást hirdetett az IH ma estére

2020. november 4., szerda
Dupla előadást hirdetett az IH ma estére

A kormány döntése után bevezetett szigorítások gyors lépéseket követelnek meg a kulturális rendezvények szervezőitől. Mivel a színházakban, mozikban és egyéb kultúreseményeken is csak minden harmadik széken ülhet néző, ezért lépnie kell a szervezőknek és módosítaniuk a programon.

Az Ifjúsági Házban szerdán este Csányi Sándor nagy sikerű önálló estjére lehetett jegyet váltani. A "Hogyan értsük félre a nőket" című előadás nem marad el, az IH tájékoztatása szerint a rendeletnek úgy tudnak megfelelni, ha dupla előadást tartanak.

"A mai napon2 előadásttartunk 19 és 21 órától: a 19 órai előadásraaz1-12. sorbamegvásárolt jegyek érvényesek, 21 órai kezdettelpedig a13-22. sorbaszóló jegyekkel látogatható a rendezvény."

Akiknek nem felel meg az este 9 órás kezdés, azok december 27-én nézhetik meg ugyanezt a darabot - a jegyeket arra az előadásra külön érvényesíteni kell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.