Kultúra

Fotókat és relikviákat vár rajongóitól a Szegedi Szabadtéri Játékok

Fotókat és relikviákat vár rajongóitól a Szegedi Szabadtéri Játékok

2020. november 12., csütörtök
Fotókat és relikviákat vár rajongóitól a Szegedi Szabadtéri Játékok

Emblematikus előadások, hatalmas közönségsikerek hazai és nemzetközi sztárok főszereplésével - ezek jellemzik az ország legnagyobb szabadtéri színházának elmúlt éveit. Immár kilenc évtizede nem múlhat el nyár Szegedi Szabadtéri Játékok nélkül, amelyet a közönség töretlen ragaszkodása és szeretete tart életben.

A kerek évforduló alkalmából egy nagyszabású tárlatra készülnek év elején a REÖK-ben, amelyen a fesztivál múltjának legemlékezetesebb előadásait elevenítik fel fotók, plakátok és különböző relikviák segítségével. Bár a színház a tünékeny pillanat művészete, a tárgyi emlékeknek köszönhetően megörökíthetővé válnak a legszebb csillagfényes nyári esték.

A különleges kiállítás összeállításában a lelkes színházrajongók is részt vehetnek. Az elmúlt évtizedek emlékeit, dokumentumait, vagy akár személyes történeteit a szabadteri90@gmail.com e-mail-címre várja a fesztivál. A beküldött emlékek nemcsak a kiállításon, de az online felületeken is láthatók majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.