Közlekedés

Félóránként járnak majd a buszok Szeged és Makó között

Félóránként járnak majd a buszok Szeged és Makó között

2020. november 27., péntek
Félóránként járnak majd a buszok Szeged és Makó között

A MÁV-START 2020/2021-es menetrendje mintegy harminc vasútvonalon hoz az utasok számára jól érzékelhető változást, több vonalon csúcsidőben az eddigieknél is több és gyorsabb vonat közlekedik a pálya- és járműfejlesztések eredményeként.A MÁV és a Volánbusz integrációja révén több térségben is összehangolt vasúti és buszos csatlakozások létesültek, amelyek a közösségi közlekedési rendszer versenyképességét javítják.

A dél-alföldi régióban az új menetrend szerintnaponta minimum 30 percenként indulnak autóbuszokSzeged és Makó között.Reggel Szeged, délután Makó irányába 30 percenként expresszjáratokközlekednek az M43-as autópályán, ezáltalcsúcsidőben rövidül a menetidőa két település között.

Deszk és Szeged között reggel Szeged felé 7-8, délután Deszk felé 15 percenként közlekednek a járatok.Makó és Deszk felől az összes, naponta közlekedő InterCity-vonathoz biztosítottá válik a csatlakozás.

Több közvetlen autóbuszjárat indul Nagylak–Magyarcsanád–Apátfalva irányából Szegedre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.