Félóránként járnak majd a buszok Szeged és Makó között

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Utasbarát fejlesztésekkel lépnek életbe az új vasúti- és buszmenetrendek december 13-án    

A MÁV-START 2020/2021-es menetrendje mintegy harminc vasútvonalon hoz az utasok számára jól érzékelhető változást, több vonalon csúcsidőben az eddigieknél is több és gyorsabb vonat közlekedik a pálya- és járműfejlesztések eredményeként.  A MÁV és a Volánbusz integrációja révén több térségben is összehangolt vasúti és buszos csatlakozások létesültek, amelyek a közösségi közlekedési rendszer versenyképességét javítják.

A dél-alföldi régióban az új menetrend szerint naponta minimum 30 percenként indulnak autóbuszok Szeged és Makó között. Reggel Szeged, délután Makó irányába 30 percenként expresszjáratok közlekednek az M43-as autópályán, ezáltal csúcsidőben rövidül a menetidő a két település között.

Deszk és Szeged között reggel Szeged felé 7-8, délután Deszk felé 15 percenként közlekednek a járatok. Makó és Deszk felől az összes, naponta közlekedő InterCity-vonathoz biztosítottá válik a csatlakozás.

Több közvetlen autóbuszjárat indul Nagylak–Magyarcsanád–Apátfalva irányából Szegedre.

Előző sztori

Összeütközött két autó az M5-ösön Balástya közelében

Következő sztori

44 migránst tartóztattak fel egy nap alatt Csongrád-Csanádban

Legutóbbi hasonló cikkek