/

Elege lett a Momentumból Nagy Blankának – a szegedi egyetemista maga árulta el

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kilépett a Momentumból Nagy Blanka, értesült az Azonnali. A lap forrásai szerint ennek az az oka, hogy a Bács-Kiskun megyei ellenzéki aktivista nem lehetett a párt jelöltje a 2022-es országgyűlési választáson.

Kilépett a Momentumból Nagy Blanka, értesült az Azonnali. A portál úgy tudja, ennek az az oka, hogy a Bács-Kiskun megyei ellenzéki aktivista nem lehetett a párt jelöltje a 2022-es országgyűlési választáson.

Nagy Blanka 2018 végén, 18 évesen egy Bács-Kiskun megyei gimnazistaként lett ismert. Az azóta a Szegedi Tudományegyetemen tanuló lányt a magyarországi média tette ismertté egy tavalyelőtti decemberi tüntetésen előadott beszédét követően, amelyben úgy fogalmazott

Véglezárásként csak üzenem annak a bajszos fasznak és az összes fideszes képviselőnek – legyen kecskeméti, félegyházi, szegedi vagy bárhonnan –, hogy álljon hátrébb eggyel, és bassza arcon magát”.

Nagy Blanka maga árulta a Milenna.hu-n , hogy azért döntött a kilépés mellett, mert

“elege volt abból, hogy a rajt előtt kirúgják alóla a lovat”,

szerinte bizonyos emberek sosem engedték, hogy rendesen munkához lásson, mondhatni ő volt az ügyeletes rosszfiú, akire címkéket raknak, amiket nem tud semmilyen küzdelem árán levetni.

– Annak meg nincs értelme, hogy egy helyben toporogjak, ha nekem most van hatalmas motivációm arra, hogy változtassak – fogalmazott.

Azért léptem ki, mert az ott lévő emberek ellehetetlenítettek bizonyos dolgokban, nem kommunikáltak velem, ha aktív voltam az volt a baj, ha nem voltam aktív, akkor az. Tudod ha nyuszikán van sapka…

– magyarázta.

Előző sztori

Újra szavaznak a családi gazdaságokról szóló törvényről

Következő sztori

Két kocsi karambolozott Vásárhelyen

Legutóbbi hasonló cikkek