Sport

Egyelőre csak a szerdai kézilabdameccsekről született döntés

Egyelőre csak a szerdai kézilabdameccsekről született döntés

2020. november 10., kedd
Egyelőre csak a szerdai kézilabdameccsekről született döntés

Egyelőre csak az biztos, hogy szerdán az élvonalbeli női- és férfimérkőzéseket megrendezik a kézilabda-bajnokságban, de zárt kapuk mögött - áll a Magyar Kézilabda Szövetség közleményében. A Szakmai- és Versenybizottság döntésének értelmében a későbbi találkozókról és a bajnokságok folytatásáról a november 10-én éjfélkor hatályba lépő jogszabályok pontos szövegének ismeretében hoznak döntést.

A MOL-Pick Szeged a tervek szerint a Komló ellen lép pályára az Újszegedi Sportcsarnokban szerdán 18 órától. A szegedieknek ez lesz első (!!!) bajnoki mérkőzése szeptember 11-e után. Amennyiben a szövetség engedi, úgy vasárnap 18 órától, újra hazai pályán a Ferencváros ellen játszanak, szintén az NB I.-ben.

Mint ismert, Orbán Viktor miniszterelnök hétfői bejelentése értelmében 30 napig a sportmérkőzések zárt kapusak lesznek – szabadtéren az egyéni sportolás megengedett, az amatőr csapatsport tilos a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében. Az amatőr sportot érintő kitétel várhatóan az alacsonyabb osztályú felnőtt- és a teljes utánpótlás-bajnokságra vonatkozik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.