A Győr négy góllal vitte el a három pontot Szegedről

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Priskin Tamás mesterhármast szerzett.

A magabiztos nyíregyházi győzelem után hasonló folytatásban reménykedtek a szegediek a Győr elleni hétközi hazai bajnoki előtt. Játékukban – legalábbis az első félidőben – ez egyáltalán nem mutatkozott meg. A rengeteg hibával játszó hazaiak a 38. percben kerültek hátrányba, amikor Priskin Tamás lapos lövése utat talált a hosszú sarokba. (0-1)

Nem kellett sokat várni az újabb gólra, az addig is veszélyesen játszó Májer Milán a 42. percben egy beadás után a védőjét megelőzve csúsztatott a kapuba. (0-2)

A második játékrészben sokkal összeszedettebb volt a szegediek játéka, ennek ellenére az 53. percben a vendégek növelték előnyüket. Egy finoman szólva is kérdéses szabadrúgást ítélt meg a játékvezető a szegedi térfél közepén. A győriek ezt gyorsan elvégezték, amit a hazaiak nem vettek észre, Priskin Tamás kapta a labdát ziccerben és nem hibázott. (0-3)

Az 54. percben viszont sokkal elnézőbb volt Takács János játékvezető. Gréczi Mártont ígéretes helyzetben húzták vissza a tizenhatoson belül, de a jogosnak tűnő büntető elmaradt.

Két perccel később Priskin Tamás a leshatáron kapott labdát a tizenegyes pont magasságában, amit fejjel megszelíditett, majd átbólintott a menteni igyekvő Varga Bencén. 0-4

A hátralévő időben a szegediek mindent megtettek a szépítésért, de gólt nem sikerült szerezniük.

Dobos Barna: – Csalódás a mai teljesítményünk. A Nyíregyháza ellen magabiztos játékkal nyertünk három napja idegenben, most meg saját magunkat vertük meg, Nem fizikális, hanem mentális fáradtságot láttam a játékosokon. Katasztrofális hibákat követtünk el az első félidőben, amelyet a második félidőben még tetőzni tudtunk. A szünet után már volt annyi lehetőségünk, mint a Győrnek, de amíg nekik a mi segítségünkkel minden összejött, addig nekünk semmi.
Csató Sándor: – Könnyű helyzetben vagyok, mert csak a dicséret hangján szólhatok csapatunkról. Jól védekeztünk, labdabiztosak voltunk, támadásaink veszélyesek voltak, és jó százalékban használtuk ki helyzeteinket.

Szeged-Csanád GA-ETO FC Győr 0–4 (0–2)
Szeged
, zárt kapuk mögött. Vezette: Takács János (Horváth Róbert, Tőkés Róbert)
SZEGED: Varga B. – Ódor, Moga, Deák I., Mohl – Oláh G., Simon Á. (Gajdos, 79.) – Dobos Á. (Dobronoky, 79.), Germán (Rózsahegyi, 86.), Varga Sz. (Gréczi M., a szünetben) – Grumics. Vezetőedző: Dobos Barna
GYŐR: Gundel-Takács – Kovács K., Lipták, Temesvári, Kerkez – Kiss M., Vaskeba (Múcska, 88.) – Sipőcz (Vankó, 70.), Berki (Farkas D., 84.), Májer M. (Vitális, 84.) – Priskin. Vezetőedző: Csató Sándor
Gólszerző: Priskin (0–1) a 38., Májer M. (0–2) a 43., Priskin (0–3) az 53., Priskin (0–4) az 55. percben

A Szeged vasárnap Kazincbarcikán lép pályára az NB II.-ben.

Előző sztori

Aki kiérdemelte az örökül való koronát

Következő sztori

A postákon a nyitásnál elsőbbséget élveznek a 65 év felettiek

Legutóbbi hasonló cikkek